Despre noi

Ne definesc promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul

Autoutilitarele noastre echipate la standarde europene cu utilaje si scule noi, de ultima generatie, se pot deplasa la dvs. la birou sau in oricare alt loc stabilit pentru a efectua schimbul de sezon al anvelopelor sau orice alta interventie de urgenta asupra rotilor.
Efectuam interventii de urgenta asupra rotilor cum ar fi : pana, deblocare prezoane intepenite, extractie antifurt roti in cazul in care ati pierdut cheia sau aceasta s-a rupt, desfacere sau extractie prezoane prea stranse sau rupte, inlocuire a jantelor de aliaj sau a jantelor de otel (tabla), inlocuire sau reparare roata de rezerva sau dotare cu roata de rezerva a autoturismului dvs.
  • 4500+

    Km parcursi
  • 213+

    Clienti fericiti
  • 222+

    Interventii reusite

Asistență oriunde in Vâlcea

Serviciul nostru de vulcanizare mobilă este oferit de echipa noastră experimentată și se adresează tuturor acelora care întâmpină urgențe pe drumurile de pe raza județului Vâlcea Ne adresăm atât flotelor de autoturisme, cât și acelora de camioane/mașini de mare tonaj.
Deținem aparatura necesară pentru serviciile de montaj și echilibrare roți.
Colegii noștri formează o echipă experimentată și sunt pregătiți să vină în ajutorul dumneavoastră oricând aveți nevoie în județul Vâlcea.
Apelați cu încredere la serviciul nostru de vulcanizare mobilă și noi vă vom pune pe roate, indiferent că vă aflați acasă, la serviciu sau în mijlocul drumului.